Daca nu ai venit aici ca sa auzi de jocuri, nu stiu ce cauti aici.

Nu postez regulat.

vineri, 8 aprilie 2011

Dead Space 2

Din moment ce ultimul review nu a fost chiar un "review", m-am simtit obligat sa mai fac unul. De data asta unul bun.


Deci, Dead Space 2. Multi zic ca e fain, putini zic ca e naspa, aproape toata lumea trebuia sa stie de el. Cel putin toti surferii de net care se respecta, din moment ce jocul a fost unul din CELE MAI COMERCIALIZATE JOCURI DIN LUME! Reclame peste tot! Pe internet, la tembelizor, CHIAR SI LA RADIO(cred)!


Dar eu vreau sa va explic mai mult decat reclama. E un joc fain, un succesor foarte bun. Urmasul celui mai infricosator joc din 2008, Dead Space 2 nu mai e infricosator. Cel mai bun motiv pentru asta este deoarece a schimbat foarte multe din calitatile primului joc. Primul joc te punea intr-un costum greoi de mecanic, deci avea un motiv foarte bun pentru faptul ca te miscai greu, lucru care il facea destul de greu. Acum, insa, personajul are aceleasi costume, insa mult mai usoare, jucatorul fugind ca-n pijamale.


De asemenea, primul era in coridoare stramte si camere pline de capcane dintr-o nava spatiala esuata, insa acum esti pe o STATIE spatiala (E diferit!), care fusese foarte populata. Avea pana si o biserica!
Insa ca joc, calitatile sale se vad, imbunatatit ca shooter la persoana a treia si ca poveste(Acum, personajul tau vorbeste!).


Are si multiplayer, dar pot oferi o alternativa foarte buna si la acesta: Left 4 Dead 2!


In concluzie, daca l-ai jucat pe primul, iti va placea mult mai mult, insa nu e obligatoriu. Exista in meniu un filmulet care explica intamplarile petrecute in primul joc, precum si o introducere la noua poveste. Dar daca nu l-ai jucat pe primul si nu te poti obisnui cu el repede, nu-ti va placea. Daca da, merita jucat de mai multe ori, cu motiv intemeiat: primesti chestii noi a doua oara!

P.S.: E urat. FOARTE urat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu